• BIST 10647.91
  • Altın 2450.255
  • Dolar 32.6226
  • Euro 34.9882
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 30 °C

Aydemir'in “Vefa ziyaretlerinde” çarpıcı tespitler

Aydemir'in “Vefa ziyaretlerinde” çarpıcı tespitler
AK Parti önceki dönem Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum’da vefa ziyaretlerine devam ediyor.

Aydemir, Erzurum’a hizmet etmiş ve Erzurum’un ileri gelen isimleriyle bir araya gelerek kentin kalkınması ve gelişmesine yönelik kapsamlı sohbetler gerçekleştiriyor.

Bayramoğlu unutulmaz bir isimdir
Bu ziyaretler kapsamında İbrahim Aydemir, önceki dönemde İl Genel Meclis Üyeliği yapmış ve Erzurum’un çok sevilen eski siyasetçilerinden Tahsin Bayramoğlu’nu evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erzurum’un sosyo-ekonomik yapısına ilişkin detaylı görüş alışverişinde bulunan Aydemir ve Bayramoğlu, Erzurum ile Rize arasını 1,5 saate düşürecek olan Ovit Tüneli güzergahındaki yol çalışmalarının önemine vurgu yaptılar.

Ovit güzergahı hayati önemdedir
Aydemir ve Bayramoğlu, Ovit Tüneli ve bağlantılı yol projelerinin, Erzurum’un ekonomik kalkınması açısından kritik öneme sahip olduğunu belirttiler. "Bu düzenleme, limana erişimimizi kolaylaştıracak ve Erzurum’u ticaretin merkezi haline getirecek," diyen Aydemir ve Bayramoğlu, bu yolun Güneydoğu’nun kalkınmasına da katkı sağlayacağını ifade ederek, bu projelerin Erzurum’un ekonomik ve sosyal yapısında büyük değişimlere neden olacağını dile getirdiler.

Gençlere örnek hizmet adamı
Ziyaret sırasında Tahsin Bayramoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı verilen plaketlere de değinen İbrahim Aydemir, “Erzurum’da herkes Tahsin Bayramoğlu isminin hakkını teslim eder. O yüzden de bu plaketler verilmiştir. Genç jenerasyon bunları iyi bilsin,” dedi. Aydemir, Bayramoğlu'nun Erzurum’a yaptığı hizmetlerin unutulmaz olduğunu ve bu tür onurlandırmaların gençler için önemli bir örnek teşkil ettiğini vurguladı.

Bayramoğlu: Aydemir çok başarılı bir milletvekilliği yaptı
Tahsin Bayramoğlu da İbrahim Aydemir’in milletvekilliği dönemindeki çalışmalarına övgülerde bulundu. "İbrahim Aydemir, mecliste çok başarılı bir milletvekilliği yaptı" diyen Bayramoğlu, Aydemir’in Erzurum ve Türkiye için önemli hizmetler ifa ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Eroğan’a minnettarız
Ziyaretin sonunda, Aydemir ve Bayramoğlu, Erzurum’un geleceği ve kalkınması için atılabilecek adımlar üzerine fikir alışverişinde bulundular. Her iki isim de Erzurum’un potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ve bu doğrultuda çalışmaların devam edeceğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Erzurum başta olmak üzere bölgenin ciddi bir kalkınma ve gelişme trendi yakaladığını ifade ettiler.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25