Başsavcı Çiçekli’den Rektör Koçak’a Veda Ziyareti

Başsavcı Çiçekli’den Rektör Koçak’a Veda Ziyareti
Erzurum Cumhuriyet Başsavcı iken Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararnamesiyle Ordu Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Çiçekli, veda ziyaretleri kapsamında Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Başsavcı Ahmet Çiçekli’nin, tıpkı Erzurum’da olduğu gibi yeni görev yeri olan Ordu’da da başarılı olacağını belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ahmet Çiçekli ise görev süresince Erzurum’da unutulmaz anlar yaşadığını, Erzurum’u ve Erzurumluları çok sevdiğini ve bu şehirden güzel anılarla ayrılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.