Erzurum’un Yakutiye ilçesi Sanayi semtinde bulunan Marangozcular sitesi esnafı, harabe binalardan huzursuz olduklarını belirterek buraların tinerci ve fuhuş yapmak isteyenlerin mekanı haleni geldiğini belirttiler.
Marangozcular sitesinde bulunan Devlet Demir Yollarına ait kullanım dışı bırakılmış bakım evinin harabeye dönüştüğü ifade eden esnaf, “Akşam hava karardıktan sonra Sanayi marangozcular sitesi yanında bulunan bakım evine gelip içki içen ve madde bağımlısı olan şahıslar çevre sakinlerini rahatsız ediyor. Mahalleli olarak bakım evinin yıkılmasını istiyor.” dediler.
Esnaf Metin Küçük, “Biz akşam hava karardı mı rahat rahat eve gidemiyoruz. Burada içki içen ve madde bağımlısı gençler yoldan geçene laf atıyor. Mahalleli akşam oldu mu huzursuz oluyor. Bu binayı bir ara yaktılar biz itfaiye çağırıp söndürttük. Daha sonra İlgili merceklere gidip sorunumuzu anlattık ama bizle ilgilenmediler. Bu binayı yıksınlar bizde rahat edelim. Burası önceden Devlet Demir Yollarına ait bir bakım eviydi. Daha sonra burayı kulanım dışı bıraktılar. Biz buraya bir çözüm istiyoruz” dedi.
Burada fuhuş yapıyorlar...
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Erzurum’da bir ayda 24 bin 518 araç denetlendiErzurum polisi 2025 Ocak ayı içinde yaptığı denetimlerde 144 bin 216 şahıs ve 24 bin 518 aracı sorguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Palandöken Ekonomik Forumu hakkında bilgi verdiTOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın, Ulusal İstihdam stratejisi tanıtım toplantısına katıldı
Palandöken Ekonomik Forumu toplantısıPalandöken Ekonomik Forumu (PEF) Toplantısı Tebrizkapı Çarşısı’nda gerçekleşti.
Meteorolojiden kuvvetli kar yağışı uyarısıMeteoroloji Erzurum ve çevresi için kuvvetli kar yağışı uyarısından bulundu.
- 12:25 - Erzurum’da bir ayda 24 bin 518 araç denetlendi
- 12:09 - Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Palandöken Ekonomik Forumu hakkında bilgi verdi
- 12:04 - Palandöken Ekonomik Forumu toplantısı
- 11:59 - Meteorolojiden kuvvetli kar yağışı uyarısı
- 11:53 - Erzurum'un nüfusu 745 bin oldu
- 11:47 - Erzurum'da kamyonet kayalıklara çarptı: 1 yaralı
- 11:39 - Jandarma araması olan 98 şahsı yakaladı
- 11:35 - Jandarmadan tişört operasyonu
- 11:29 - Erzurum’da 18 bin 461 işyerine denetim
- 10:02 - Şenkaya'da gençlere "Dilimiz Kimliğimizdir" vurgusu
- 09:46 - Başkan Özcan, "Büyük felaketin acısını yüreğimizde hissediyoruz.'
- 09:38 - "Matmazelin Kedisi" ilgi odağı
- 09:12 - Ümraniye İş İlanları
- 17:49 - Vali Mustafa Çiftçi, ‘Kış Tatbikatı-2025’i izledi
- 17:42 - Evlenecek gençlerin desteklenmesi projesi Erzurum'da ilgi görüyor
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.