• BIST 9602.16
  • Altın 3440.779
  • Dolar 36.4087
  • Euro 38.1115
  • Erzurum -14 °C
  • İstanbul -1 °C
  • Ankara -5 °C

Çocuklar mutluluktan uçtu

Çocuklar mutluluktan uçtu
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Tiyatro Akademisi, çocuklara yarı tatili sürprizi yaptı.

Yönetmen Ferhat Raşit Kına yönetimindeki tiyatrocular, ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı oyunla çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi Tiyatro Akademisi, Sömestr Tatilinde minik öğrencilere büyük bir jest yaptı.
Yönetmenliğini Ferhat Raşit Kına’nın yaptığı ‘Mutluluklar Ülkesi’ adlı müzikal al tiyatro oyunu büyük ilgi gördü. Minik çocuklar, Büyükşehir Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunla eğlenceli anlar yaşadı.
Hatice Topaloğlu, Miraç Güler, Ali Torgan, Ümmügülsüm İlkay Aslan, Hüsna Barlık, Merve Küçük, Sude Çetin, Nurhelin Körük ve Davut Tekin’den oluşan oyuncular, salonu dolduran çocuklara ve ebeveynlere unutulmaz anlar yaşattı. Oyunun sonunda öğrenciler genç tiyatrocularla fotoğraf çektirme yarışına girdi.
Mutluluklar ülkesi adlı oyunu Yazan ve Yöneten Ferhat Raşit Kına, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 19 Ocak’ta bir seanslığına sahneledikleri oyuna gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Tiyatro Akademisi oyuncularını başarılı performanslarından dolayı tebrik eden Tiyatro Yönetmeni Ferhat Raşit Kına, “Oyunumuza büyük ilgi gösteren çocuklarımızı ve ailelerine teşekkür ediyorum. Yakutiye Gençlik Merkezi Tiyatro Akademisi olarak çocuklarımıza eğlenceli bir karne hediyesi sunduğumuz için mutluyuz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Erzurum'un cadde ve sokakları kayak pistine döndü21 Şubat 2025 Cuma 11:00
  • GSİM'den Ramazan tedbirleri20 Şubat 2025 Perşembe 17:37
  • Tarihi Gümrük Hanı’nda inceleme20 Şubat 2025 Perşembe 15:41
  • Kayakla Erzurum sokaklarında tur attı20 Şubat 2025 Perşembe 15:36
  • Jandarma Erzurum’da yolda kalan 143 vatandaşa ulaştı20 Şubat 2025 Perşembe 12:54
  • DAP ve DSİ'den su zirvesi20 Şubat 2025 Perşembe 12:47
  • Vali Çiftçi’den Kur’an Kursu açılışı20 Şubat 2025 Perşembe 11:31
  • Erzurum'da kar kenti beyaza bürüdü20 Şubat 2025 Perşembe 11:19
  • Üniversite öğrencileri iş hayatına hazırlanıyor19 Şubat 2025 Çarşamba 17:57
  • ASKON’dan topyekün kalkınma çağrısı19 Şubat 2025 Çarşamba 15:29
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25