• BIST 9807.1
  • Altın 3302.369
  • Dolar 35.9401
  • Euro 37.3252
  • Erzurum -8 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara -2 °C

Doktorlar'da Tatilden Yana!...

Doktorlar'da Tatilden Yana!...

Son günlerde acil servislerin dolmasına neden olan grip virüsü yayılıyor. Virüsten etkilenen çocukların perişan olduğunu belirten veliler eğitime ara verilmesini istiyor.

Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Erzurum'da acil servisler dolup taştı. Son günlerde özellikle çocuklar üzerinde etkili olan grip virüsü nedeniyle endişeli olan veliler, okulların tatil edilmesini istiyor. Okula giden çocukların hasta olarak eve döndüğünü belirten veliler, "Herkese bulaşan bir grip virüsü var. Uzmanlar çocukları kalabalık ortamlardan uzak tutun uyarılarına rağmen, okula giden çocuk hasta olarak geri dönüyor. Diğer illerde grip olan insanlar havanın da etsikiyle bu hastalığı rahat ve kısa bur sürede atlatıyorlar. Ancak Erzurum'da bu mümkün değil, Yetkililerin bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz"dediler.

DOKTORLAR DA TATİLDEN YANA

Grip virüsünün hızlı bir şekilde yayıldığını belirten KBB Uzmanları da özellikle bu hastalığın çocuklar üzerinde büyük etkisi olduğunu belirttiler. Özellikle okullarda çocukların çok dikkatli olması gerektiğinin altını çizen uzmanlar, "Çocuklar kalabalık ortamlardan uzak durup, 2-3 gün evinde dinlenmeli. Okula giden çocuk hasta olarak evine dönüyor. Hergün bu şikayetle hastalar geliyor. Bizde eğitime bir kaç gün ara verilmesinden yanayız"diye konuştular.

Kaynak: eksi25haber


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25