Erzurum Valiliği duyurdu..

Erzurum Valiliği duyurdu..
İlimizde Vali, Vali Yardımcısı, Kaymakam, Müdür,Polis gibi adlar altında hiçbir şekilde, hiçbir kimse veya kurumdan para talep edilmesi mümkün değildir ve edilmemiştir.

Dolayısıyla vatandaşlarımızın; kendilerine devlet yetkilisi süsü veren dolandırıcıların haksız çıkar ve menfaat teminine yönelik eylemlerine karşı daha dikkatli ve uyanık olmaları, istenilen yardım talebi ve söylemlere karşı herhangi bir kişi ya da bir hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları, vermemeleri ve bu telefonlara asla itibar etmemeleri gerekmektedir.

Bu gibi durumlarda zaman kaybetmeden 155 polis hattı veya İl Emniyet Müdürlüğünün 0 442 316 98 99 numaralı telefonuna bilgi vermeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.