• BIST 9719.81
  • Altın 3316.298
  • Dolar 35.894
  • Euro 37.4277
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara 0 °C

Erzurum'da sinek ilacı 5 çocuğu zehirledi...

Erzurum'da sinek ilacı 5 çocuğu zehirledi...

Diyarbakır’dan Erzurum’a çalışmak için gelen göçer ailelerin Hilalkent semti yakınlarında kurdukları çadırlarda yaşayan Zehra Akarsu (12), Suzan Akarsu (14), Cansu Çalar (8), Tahir Çalar (14), Dilara Çalar (12) adlı çocuklar, çöpte buldukları sinek ilacını sivrisineklerden korunmak için yüzlerine sürdü.

Bir süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayeti görülen çocuklar, durumu ailelerine haber verdi. 112 Acil Servis ekiplerince Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 5 çocuk, tedavi altına alındı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Tahir Çalar yaptığı açıklamada, arazideki sineklerden rahatsız olunca çöpte buldukları ilacı yüzlerine sürdüklerini, rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldıklarını söyledi.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25