Erzurum’da 5 katlı bir apartmanın yangın merdiveni boşluğuna düşen 74 yaşındaki işçiemeklisi, itfaiye ekipleri tarafından düştüğü yerden duvar delinerek kurtarıldı.
Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Erdaş Evler'de sabah saatlerinde yaşanan olayda, 2. kattaki evinin yangın merdivenlerine yerleştirdiği eşyalarını çıkartmak isteyen Halil Kerici dengesini kaybederek düştü. Kızının ve eşinin çığlıkları arasında düştüğü yerde mahsur kalan yaşlı adamı kurtarmak için olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık veİtfaiye ekipleri seferber oldu. Zemin kat havalandırma boşluk duvarını yıkan itfaiyeekipleri yaşlı adama ulaştı. Daha sonra 112 ekipleri Kerici'ye düştüğü yerde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sedye ile çıkarttı. Ambülansa konulan yaşlı adam Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne gönderildi. Kerici'nin düşme sonucu vücudunda kırıkların oluştuğu ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Görgü tanıkları, Halil Kerici'nin 2. kattaki evinin yangın merdiveninden eşya çıkartmak istediği esnada dengesini kaybederek düştüğünü ifade ettiler.
Erzurum'da Yangın Merdiveni Boşluğuna Düşen Yaşlı Adam Duvar Delinerek Kurtarıldı
Erzurum'da Yangın Merdiveni Boşluğuna Düşen Yaşlı Adam Duvar Delinerek Kurtarıldı
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Mezunlar pilav gününde buluştuNecmettin Erbakan Fen Lisesi 2. geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü yoğun katkılımla gerçekleşti.
Jandarmadan çığ bölgesi ihlali ve kask takmamaya cezaErzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Palandöken'de 4 şahıs hakkında çığ bölgesine girmekten ve 5 şahıs hakkında da kayak merkezi içerisinde kayak yaparken kask takmamaktan ceza kesti.
Her şey çocukların mutluluğu içinÖz Sağlık-İş Sendikası Erzurum Şubesi, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün destekleriyle sendika üyelerinin çocukları, Sevgi Evleri’nde yetişen çocuklar ve engelli bireyler için düzenlediği tiyatro etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdi.
İşte Erzurum’un çalışma hayatıSGK’nın son verilerine göre; Erzurum’da aktif sigortalı sayısı 176 bin 543 oldu.
- 15:54 - Mezunlar pilav gününde buluştu
- 15:29 - Jandarmadan çığ bölgesi ihlali ve kask takmamaya ceza
- 15:21 - Her şey çocukların mutluluğu için
- 13:35 - İşte Erzurum’un çalışma hayatı
- 13:30 - Erzurum'a kar geri dönüyor
- 12:36 - Kar üstündeki at yarışında yürekler ağza geldi
- 19:27 - İstanbul Profilo Servis: Kaliteli ve Güvenilir Hizmetin Adresi
- 17:11 - Türkçe derslerine Harvard dokunuşu
- 17:02 - Soğuk rekoru yine Erzurum’da
- 11:55 - Gazeteci Yazar Esat Bindesen'in kaleminden: 'Güvenin ve huzurun şehri Erzurum'
- 11:54 - Erzurum’da "Stresle Mücadele ve Sağlık" konferansı
- 11:49 - Erzurum’da Ahmet ve Zeynep en çok kullanılan isimler
- 22:47 - Tanıtım Yazısı Paketleri İçin En İyi Siteler Listesi
- 22:42 - Robotik Kodlama Eğitimi – Çocuklarınızın Yaratıcılığını Güçlendirin
- 15:49 - Erzurumspor FK: 1 - Kocaelispor: 1
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.