• BIST 9882.79
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • Erzurum -19 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara -2 °C

ETÜ ile İŞKUR arasında iş birliği protokolü imzalandı

ETÜ ile İŞKUR arasında iş birliği protokolü imzalandı
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Erzurum İl Müdürlüğü arasında İş Kulübü Hizmetleri’nin sunumuna ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversite öğrencileri dahil olmak üzere ilk kez iş hayatına atılacaklar, işini değiştirmek isteyenler ve dezavantajlı grupların iş bulmalarını kolaylaştırmak amacıyla İŞKUR tarafından hayata geçirilen İş Kulübü Programı’na ETÜ de dahil oldu.
Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak ve İŞKUR Erzurum İl Müdürü Abdulkadir Mutlu’nun yanı sıra ETÜ üst yönetimi ile İŞKUR’dan gelen heyet katıldı.
İmzalanan protokol ile ETÜ bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüsünde, İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları aracılığıyla öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konular hakkında bilgilendirme faaliyetleri düzenlenecek. Ayrıca öğrenciler mesleki deneyimlerini artırabilecekleri ve teorik bilgilerini uygulamaya dökebileceği İşbaşı Eğitim Programına da dahil olabilecek.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25