• BIST 9672.72
  • Altın 3307.509
  • Dolar 35.9212
  • Euro 37.4546
  • Erzurum -2 °C
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara 3 °C

Flaş... 23 Temmuz Töreninde Talihsiz Olay!...

Flaş... 23 Temmuz Töreninde Talihsiz Olay!...

Kurtuluş Savaşı’nın en önemli kilometre taşlarından olan 23 Temmuz Erzurum Kongresi, 94. yılında coşkuyla kutlandı.

Erzurum’da Havuzbaşı Atatürk anıtı önünde düzenlenen tören sırasında flama tutan kız öğrenci baygınlık geçirerek süs havuzuna düştü. Öğretmeni elbiseleriyle suya girerek öğrencisini kurtardı.

FLAMA TUTAN KIZ ÖĞRENCİ HAVUZA DÜŞTÜ


Törende çelenk sunumu yapıldığı sırada flama tutan bir kız öğrenci baygınlık geçirerek süs havuzuna düştü. Yaklaşık 20 dakika ayakta duran ve flama tutan öğrenci, suyun içerisinden bir öğretmen tarafından çıkarıldı. Suya baygın halde düşen ve boğulma tehlikesi geçiren öğrenciyi kıyafetleriyle suya girerek çıkaran öğretmen ilgi odağı oldu.
Bir süre banka oturtularak kendisine gelmesi sağlanan öğrenci daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Öte yandan, orucun verdiği etkiyle törende askeri mangada bulunan bir asker de bayıldı. Askerin tedavisi tören alanında bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25