• BIST 9807.1
  • Altın 3299.737
  • Dolar 35.9496
  • Euro 37.3413
  • Erzurum -9 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara -2 °C

Gazeteci - Yazar Talat Uzunyaylalı annesini kaybetti

Gazeteci - Yazar Talat Uzunyaylalı annesini kaybetti

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı M.Talat Uzunyaylalı'nın annesi Vahide Geyik (86) Hakk'ın rahmetine kavuştu.


Uzun bir süredir Kronik Obstüktif Akciğer Hastalığı tedavisi gören Geyik, doktorların tüm çabasına rağmen Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı. Erzurum'un eşraflarından Muhyettin Geyik'in eşi olan Vahide Geyik, Gürcükapı Camii'nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık'ta ebedi istirahatgahına tevdi edildi. Annesini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Gazeteci-Yazar M. Talat Uzunyaylalı'yı bu acı gününde çalışma arkadaşları, dostları, bürokratlar ve gazeteciler yalnız bırakmadı.


Gazeteci Uzunyaylalı'nın annesi olan merhumenin cenaze namazına; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, TRT Erzurum Müdürü Salih Lütfi Şengül, AK Parti Eski Erzurum İl Başkanı Hüseyin Tanfer, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli daire başkanları, gazeteciler ve kamu kurumlarının yetkilileri katıldı.

Erzurum Olay Gazetesi ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, değerli meslektaşımız Yaylalı ve ailesine başsağlığı dileriz.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25