• BIST 9807.1
  • Altın 3282.84
  • Dolar 35.9236
  • Euro 37.3236
  • Erzurum -6 °C
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 1 °C

Genç Yaşta Kansere Yenildi!...

Genç Yaşta Kansere Yenildi!...

Erzurum Adliyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görev yapan ve yaklaşık iki yıla aşkın süredir kanserle savaşan Kübra Kocaman Coşkun, tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Coşkun’un ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.


Erzurum Adliyesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapan 2 yıllık evli Kübra Kocaman (31) Coşkun’a akciğer kanseri teşhisi konuldu. Bir süreden beri tedavi gören Kübra Kocaman Coşkun, aynı adliyede görevli kâtip Deniz Coşkun ile hayatını birleştirmişti.


Palandöken İlçesi Hazreti Ömer Camii’nde kılınan cenaze namazına Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yaşar Sadık Taşkın, hâkim, savcı, yazı işleri müdürleri ve personel katıldı. Başsavcı Vekili Taşkın, ”Personelimizin amansız ölümü bizleri derinden üzdü. Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.
Bilgisayar İşletmeni Kübra Kocaman Coşkun’un cenazesi gözyaşları arasında Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: İHA


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25