• BIST 9685.49
  • Altın 2813.908
  • Dolar 33.8863
  • Euro 37.5669
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 18 °C

Hamile Giyimi: Her Dönem İçin En İyi Moda Seçenekler

Hamile Giyimi: Her Dönem İçin En İyi Moda Seçenekler
Hamile Giyimi: Her Dönem İçin En İyi Moda Seçenekler

Hamilelik döneminde kadınların vücudunda artan ödem ve kilolar sebebiyle rahat kıyafetler tercih edilir. Normal yapısına göre kilo alan vücudun hareket alanını kısıtlamayan kumaşların kıyafetlerde kullanılması gerekir. Bu nedenle yün pamuk ve keten gibi doğal, hava alan ve rahatsız etmeyen kumaşlar tercih edilmelidir. Polyamid polyester ve viskon gibi yapay kumaşların hamile giyim ürünlerinde kullanılmaması önerilir. Ayrıca bu kumaşlar hareketsiz hissettirmemeli ve pek çok yönden kullanışlı olmalıdır.

 

Hamilelik döneminde kadınların vücudunda artan ödem ve kilolar sebebiyle rahat kıyafetler tercih edilir. Normal yapısına göre kilo alan vücudun hareket alanını kısıtlamayan kumaşların kıyafetlerde kullanılması gerekir. Bu nedenle yün pamuk ve keten gibi doğal, hava alan ve rahatsız etmeyen kumaşlar tercih edilmelidir. Polyamid polyester ve viskon gibi yapay kumaşların hamile giyim ürünlerinde kullanılmaması önerilir. Ayrıca bu kumaşlar hareketsiz hissettirmemeli ve pek çok yönden kullanışlı olmalıdır.

Hamilelik döneminde şıklığında taviz vermeyen anne adayları hamileliğin ikinci trimesterinde arayış halindedirler. Civilim anne adaylarının bu ihtiyacına uygun farklı modellerle hizmet verir. Doğum öncesi ve sonrası ürünleriyle modayı yansıtan hamile kadınların en doğru adresi Civilim’dir. Ürünlerinde pamuk gibi doğal kumaşların kullanılır. Vücudun nem dengesini koruyan kumaşlar iç çamaşırı, gecelik ve elbiselerde kullanılmıştır.

Güvenilir olmayan markalardan yapılan alışveriş, vücudunuza zarar verebilir. Hamileliğin belirli evrelerinde iyice hassaslaşan cilt; pişik, mantar, isilik ve tahriş gibi sorunlarla karşı karşıya kalmaktadır. Bu nedenle özellikle kumaş tercihine dikkat edilmeli yapay ve kimyasal içerikli kumaşlar kullanılmamalıdır.

Hamile Giyimi: Dönem Dönem Şık ve Rahat Moda Seçimleri

Hamile giyim denilince akla gelen rahatlıktır. Hamilelik dönemince iyice büyüyen karın hareket etmeyi kısıtlar. Elbise ve iç çamaşırı modellerinde kullanılan kumaşın esnek olması bu nedenle önemlidir. İç çamaşırı kategorisindeki hamile külot modelleri karnı sarar. Anne adayının daha rahat hareket etmesini sağlar. Normal iç çamaşırı göbeğe çıkamayacağı için Civilim hamile iç giyim ürünleri gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Hamilelikte ani kilo alışlar hazırlıkları geciktirebilir. Civilim bu konuda anne adayına çeşitli avantajlar sunmaktadır. Tek tuşla sahip olabileceğiniz gecelik takımları, elbiseler ve iç çamaşırlarına web sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Mavi, beyaz, kahverengi ve krem tonlarının kullanıldığı kıyafetlerin tasarımları da oldukça zengindir. Dantel, nakış ve fermuar detaylarıyla rahatlığın yanı sıra şıklığın başrolü olacaksınız.

Hamilelik sürecinin yanı sıra doğumdan sonra anneler için farklı tasarımlar mevcuttur. Bunlardan biri hamile iç giyim ürünlerinden emzirme sütyenidir. Kolayca açabileceğiniz sütyenlerin ön kısmı klipslidir. İç çamaşırınızı çıkarmadan bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz. Emzirme sütyeninin yanı sıra fazla kilolar için korselerde mevcuttur. Sezaryen doğumda doktorunuza danıştıktan sonra korse kullanmanız gerekir. Civilim doğum sonrası korse sayesinde sarkmaları engelleyebilirsiniz.

İlk Trimester: Konfor ve Fonksiyonun Ön Planda Olduğu Moda Seçimleri

İlk trimester olarak adlandırılan hamileliğin ilk üç ayında vücutta değişiklikler meydana gelir. Kilo alımı ve buna bağlı karnın büyümesi yeni kıyafet telaşına neden olur. İlk trimesterde başlayan idrara sık çıkma ilerleyen süreçlerde oldukça artacaktır. Bu nedenler daha rahat kıyafetler tercih edilebilir. Civilim rahat elbise modelleri ile hamilelik sürecinizde sizlere destek olacaktır.

Renkli ve sade modellerin kullanıldığı elbiselerde tarzınızı yansıtarak konforunuzu korumak mümkündür. Zarif desenlerin kullanıldığı hamile giyim kategorisinden fermuar detayı kolay kullanım imkânı sunacaktır. Efor sarf etmeden giyebileceğiniz Civilim hamile giyim ürünlerine tek tıkla ulaşabilirsiniz.

İkinci Trimester: Şıklık ve Rahatlığın Dengesi ile Moda Trendleri

Hamilelik sürecinin dört, beş ve altıncı ayları ikinci trimester olarak adlandırılır. İlk aylarda hissedilen mide bulantısı ve halsizlik bu aylarda sona erer. Ancak rahmin genişlemesi ile birlikte karın iyiden iyiye şekil alacaktır. Belirginleşen vücut hatları hareketi kısıtlar. Bu nedenle seçilecek olan hamile giyim ürünleri rahat ve salaş olmalıdır.

Şıklığından taviz vermek istemeyen anneler için Civilim, birbirinden farklı ürünlerle hizmet verir. Dantel ve nakışlı detayların kullanıldığı elbiseler doğum öncesinde ve sonrasında kullanılabilir. Elbiselerde kullanılan fermuar sayesinde pratik bir şekilde kıyafet giyilebilir. Hamile annelerimizin tarzına hitap edecek birbirinden farklı elbiseler en uygun fiyatlarla Civilim web sayfasından hizmet verir

Üçüncü Trimester: Gelişen Kilo ve Değişen Vücut İçin En İyi Moda İpuçları

Gebeliğin son aylarını işaret eden üçüncü trimester dönemde vücutta birçok değişiklik görülür. Bebeğin büyümesi nedeniyle annede nefes darlığı hazımsızlık ve hareketlerde kısıtlamalar olacaktır. Ayaklarda meydana gelen şişlik ve ödem nedeniyle ayakkabı tercihinizde değişebilir. Bu dönemlerde olabildiğince rahat kıyafetler tercih edilmelidir.

Kilonuzu gizlemek için siyah ve koyu renkler tercih edilebilir. Doğum sonrası hazırlıkların başladığı son üç ayda emzirme sütyenleri alınabilir. Bunun yanı sıra doğumdan sonra vücutta sarkma olmaması için korse kullanılabilir. Civilim sizlere hamilelik sürecinde ihtiyacınız olacak modern hamile giyim ile hizmet vermektedir. Tek tuşla ulaşabileceğiniz web sayfasından istediğiniz ürünü seçebilirsiniz.

Mevsimlere Göre Hamile Giyimi: Yazın Ferah ve Serin Tutacak Seçenekler

Hamilelik sürecinde duygularda değişiklik olduğu gibi vücut ısısında da değişiklikler meydana gelebilir. Soğuk ve sıcağa karşı hassasiyet artar. Bu nedenle hamilelik sürecinde kullanılan kıyafetlerin kumaş türü oldukça önemlidir. Doğal kumaşların tercih edilmesi hem vücut sıcaklığını dengede tutacak hem de rahat etmenizi sağlayacaktır. Özellikle hamile iç giyim ürünlerinde pamuk kullanılması tavsiye edilir. Yaz kış fark etmeksizin vücudun hava almasını sağlayan Civilim ürünleri doğal kumaş kullanır.

Hamilelik döneminiz yaz aylarına denk geldiyse açık renk tonları ve salaş kıyafetler tercih edilmelidir şortlar, elbiseler ve etekler yaz aylarında tercih edilebilir. Civilim bol ve rahat kesimli elbiseleriyle yaz aylarının rahatsızlığını ortadan kaldırır. Bambu, keten ve pamuk gibi doğal kumaşların kullanılmasıyla vücut nem dengesini korur. Böylece hamilelik gibi hassas dönemlerindeki anne adaylarına serinlik ve konfor sunulur.

Yaz gecelerinde tercih edilen hamile gecelik & sabahlık takımları da bahsedilen noktalara uygun seçilmelidir. Hamilelik nedeniyle oldukça zor olan hareketi kısıtlamayan Civilim gecelikler seçilmelidir. Bununla birlikte elbise kombinlerinizin altına düz ayakkabılar tercih edilmelidir. Spor, sandalet ve terlik ayaklarınızın rahat etmesi için kullanılmalıdır. Böylelikle hamileliğiniz boyunca rahat, şık ve serin hissedebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25