• BIST 9738.84
  • Altın 2818.586
  • Dolar 34.0293
  • Euro 37.9164
  • Erzurum 21 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 26 °C

İş insanı Sururi Akgün’ün 4 yıldızlı Hotel Noem yılbaşında hizmete girecek…

İş insanı Sururi Akgün’ün 4 yıldızlı Hotel Noem yılbaşında hizmete girecek…
Akgün İnşaat, Terminal Caddesi’de yapımı tamamlanan Hotel Noem yeni yılda hiznete girecek.

HER fırsat da Erzurum için katma değer olarak başarılı proje ve yatırımlara imza atan, Ülkemizin  saygın İnşaat firmalarının başında gelen Akgün İnşaat’ın Kurucusu merhum Edip Akgün, oğulları Sururi Akgün, Ali Ferruh Akgün’ün inşaat alanındaki başarılı çalışmaları karşısında yatırımlarına Akgün İnşaat, Terminal Caddesi’de yapımı tamamlanan Hotel Noem  yeni yılda hiznete girecek.

4 Yıldızlı 62 Odalı Noem Hotel…
Terminal Caddesi’nde Yeni Yılda hizmete girecek 4 yıldızlı Hotel  Noem  İç ve dış tasarımları, sahasında uzman tecrübeli mimarlara yaptırılan 7 katlı, 62 odadan oluşan Neom Hotel’in şehir merkezinde olmasının, hava alanına 10 dakikada yakın olması ile büyük bir avantaj sağlıyor.  Hotel Neom  yerli ve yabancı müşterilerine hizmet verecek. 
Akgün,”Kış ve Yaz Turizmi ile istihdam artmalı”
Adını Fransızcadan alan ve güzel, hoş anlamına gelen Noem Hotel farklı konseptiyle 4 yıldızlı şehir oteli olarak turizm sektöründe hizmet vereceklerini ifade eden Akgün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, İş İnsanı Sururi Akgün, “Otelimiz, Türk ve dünya mutfağının en lezzetli örneklerini sunan restoranı ve misafirlerinin konforu için sunulan tüm özellikleri ile turizm sektörü açısından bölgenin Kış turizminin gözde merkezlerinden Erzurum'da yeni yapılan ve yenilenen otellerle hem kentteki yatak kapasitesi hem de istihdam edilen kişi sayısını artıyor.   Bizim dağ otellerimiz aynı zamanda şehir oteli. Şehir zaten dağla bitişik. Bu müthiş bir avantaj. Onun için dağ otellerindeki hizmet kalitemiz epeyce yüksek. Kış ve Yaz turizmi ile istihdam artmalı, bunu çok önemsiyoruz. Bu sene dağdaki oteller kendilerini revize etmeye başladı. Kış Turizminin önemli merkezi memleketim Erzurum’da  Şehir Merkezimizdeki Terminal Caddesi üzerinde hizmete girecek. Noem Otelimiz, Zincir otellere dönüşüm noktasında ayrı bir model teşkil edecek. Akgün Ailesi olarak, memleketimize yatırımını son aşamaya getirdiğimiz otelimizi  2025 yılında hizmete girmiş olacak. Memleketimiz Erzurum’a hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25