MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, yerel seçimlerde Aziziye ilçe belediye meclis üyesi adayı olduğu gerekçesiyle 14 aydır yürüttüğü görevinden ayrıldı.
MÜSİAD' da istifa. MÜSİAD Şube Başkanı Bekmez, dernek binasında yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı ile istifasını açıkladı. AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen tarafından, Aziziye Belediyesi Meclis Üyeliği'ne aday gösterildiğini belirten Dr. Bekmez, prensip olarak şube başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi. 14 ay önce göreve seçildiğinde Erzurum'un sosyo- ekonomik kalkınabilmesi için üç dönüşüm hedef belirlediklerine işaret eden Hüseyin Bekmez,"Göreve başladığımızda Erzurum'un kalkınabilmesi için, şehrin teknik alt yapısı, ticari alt yapı ve beşeri alt yapının dönümüşü olmak üzere üç hedef önümüze koymuştuk. Bu hedeflerde kısmı başarılar elde ettik. Yeni dönemde aktif siyasete atılacağım için bulunduğum görevi etik olarak bırakıyorum." dedi.
Dr.Bekmez, yönetim kurulunun önümüzdeki günler içerisinde kendi içerisinde yeni bir başkan seçeceğini ve bunun da kamuoyuna açıklanacağını sözlerine ekledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.