• BIST 9574.83
  • Altın 3455.955
  • Dolar 36.4649
  • Euro 38.1772
  • Erzurum -16 °C
  • İstanbul -2 °C
  • Ankara -9 °C

Özelleştirme İdaresine Birileri 'Dur' Desin!...

Özelleştirme İdaresine Birileri 'Dur' Desin!...

Palandöken’e yerleşen Özelleştirme İdaresi gözünü 54 yıllık Erzurum Kayak Kulübüne dikti.


54 yıldır sporcu yetiştiren ve bu sporcularla Kayak Milli Takımını ayakta tutan Erzurum Kayak Kulübünü Özelleştirme idaresi Palandökenden kovma kararı aldı.


Bu güne kadar amaçları sadece kayak sporuna hizmet veren bu kulüp ayrıca kimsesiz çocukları da bünyesine alarak onları spora yönlendiriyor.


Bugüne kadar ismi hiçbir olumsuzluğa karışmayan Erzurum Kayak Kulübünün Özelleştirme İdaresi tarafından yok edilmesine bir anlam verilemiyor.


Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu kulübü kurtarmanın peşini bırakmazken, Kayak Kulübü yöneticileri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgililer nezdinde girişimlerde bulunuyorlar.


Erzurumlular bu kulübe sahip çıkmalı


Kayakçıları Türkiye’nin en köklü kayak ekiplerinden olan Erzurum Kayak Kulübü’nün yöneticileri, Palandöken’de bulunan hizmet binalarının özelleştirme kapsamı alanına girmesine tepki göstererek, ‘Burası bizim değil, Erzurumlunun. Erzurumlunun çocukları buradan hizmet alıyor. Erzurumlular kulübe sahip çıksın’ dediler.
Erzurum’daki tüm kayak merkezlerinin özelleştirilmesi kararına bağlı olarak Erzurum Kayak Kulübü’nün Palandöken’deki hizmet binasının da kapsama alanına dahil edilmesi kulüp yöneticilerini ve sporcularını endişelendiriyor.


Kulüp binasının özelleştirme kapsamına dahil edilmesine tepki gösteren Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker, kulüp binalarının özelleştirme kapsamı alanı dışına bırakılmasını istedi.


Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Bülent Ülker,” Geçmişe böylesine başarılarla müzesinde 70’den fazla kupa bulunduran bir kulübün Palandöken Kayak Merkez’inde bulunan binamız özelleştirme kapsamı alanı içerisine alınmıştır. Takdir edersiniz ki sporcuların ve kulübü başarılı olabilmesi için kulüp binasının kayak merkezinde olması belki de olmazsa olmazlardan birisidir. Erzurum Kayak Kulübü kamuya hiçbir yük ve külfet olmamakta, tam aksine kendi imkanları ile kamuya bir anlamda hizmet etmektedir. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan bir anlamda spora ve kayağa yönelterek eğitmektedir. Faaliyetlerimizi daha iyi bir şekilde sürdürebilmemiz için kulüp binamızın özelleştirme kapsamı alanı dışında bırakılmasını, Erzurum, ülkemiz ve bayrağımız için ter döken sporcular adına saygılarımla arz ederim.


Biz hiçbir kişi veya kurumdan maddi talepte bulunmuyor, 54 yıllık köklü bir kulübün yaşaması için Özelleştirme İdaresi’nden anlayış, devlet büyüklerimizden ve Erzurum halkından acilen manevi destek bekliyoruz.” dedi.
Özelleştirme kararı çıkan kulüp binasının 15 gün içersinden boşaltılması için polis ekipleri yetkilere tebligatta bulundu.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Esenler Erokspor: 1 - Erzurumspor FK: 216 Şubat 2025 Pazar 21:27
  • Sporcularımızın madalya mutluluğu16 Şubat 2025 Pazar 11:43
  • ÜNİLİG Kar Voleybolu şampiyonları kupalarını aldı15 Şubat 2025 Cumartesi 12:12
  • Filede hedef final14 Şubat 2025 Cuma 09:48
  • Erzurumspor FK: 1 - Gençlerbirliği: 212 Şubat 2025 Çarşamba 22:27
  • Erzurumspor’da Gençlerbirliği mesaisi11 Şubat 2025 Salı 10:03
  • Muay Thaiciler madalya ile döndü10 Şubat 2025 Pazartesi 18:39
  • Türkiye finallerine gidecek10 Şubat 2025 Pazartesi 18:29
  • İlkan Sever, Erzurumspor FK'ya transfer oldu10 Şubat 2025 Pazartesi 12:28
  • Macera Offroad üyeleri tarihi konakta toplandı09 Şubat 2025 Pazar 12:24
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25