• BIST 9638.85
  • Altın 3448.471
  • Dolar 36.4301
  • Euro 38.2089
  • Erzurum -20 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara -5 °C

Şampiyon Taekwondoculara ödül

Şampiyon Taekwondoculara ödül
Erzurum’un Taekwondaki gurur kaynakları Muhammet Eren Koç ile Ayşenur Çelik, ödüllendirildi.

Avrupa biletini kapan Koç ile milli takım seçmelerine katılacak olan Çelik’e başarı dileklerini ileten GSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Sizler bizim gururumuzsunuz, daha nice zaferler bekliyoruz” dedi. 
Erzurumlu Ayşenur Çelik ile Muhammet Eren Koç, Başkanlık Kupası ve Uluslararası Turkish Open’da elde ettikleri derecelerle Dadaşların göğsünü kabartı. Bir gümüş bir bronz olmak üzere iki madalya kazanan Muhammet Eren Koç ile bronz madalya elde eden Ayşenur Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret etti. 
Taekwondo Erzurum İl Temsilcisi Süleyman Baykal ile Antrenörler Arif Budak ve Rahmi Ak’ın da hazır bulunduğu ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, iki milli Taekwondocuyu elde ettikleri başarılardan ötürü kutladı. 
Taşkesenligil, Antalya’nın ev sahipliğinde yapılan Uluslararası Open Taekwondo Turnuvası ve Başkanlık Kupası müsabakalarında Muhammet Eren Koç ile Ayşenur Çelik’in Erzurum adına kürsüye çıkmasının gurur vesilesi olduğunun altını çizerek, “Ayşenur Çelik, Openda, Muhammet Eren Koç ise Başkanlık kupasında Türkiye ve Erzurum’a madalya kazandırarak, bizleri gururlandırmıştır. Antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Muhammet Eren Koç’un Başkanlık Kupasında aldığı dereceler ile Avrupa Şampiyonası’na katılmaya da hak kazanması bizleri sevindirirken, Ayşenur Çelik’in de milli takım seçmelerini kazanarak, hedefine ulaşacağına inanıyorum” dedi. 
Antalya’da yapılan 6. Uluslar arası Turkish Open Taekwondo Turnuvasında 51 ülkeden 1615 sporcu tatamiye çıktığını belirten Taekwondo İl Temsilcisi Süleyman Baykal, Antrenör Rahmi Ak’ın sporcusu Ayşenur Çelik 2. olarak gümüş madalyanın sahibi olduğunu belirtti. 
Baykal, Turkish Open da 45 Kiloda Antrenör Arif Budak’ın öğrencisi Muhammet Eren Koç’un 3. Olduğunu ve Başkanlık Kupası’nda da üçüncü olarak direk Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandığını söyledi. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı iki taekwondocuya çeşitli hediyeler verdi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Sporcularımızın madalya mutluluğu16 Şubat 2025 Pazar 11:43
  • ÜNİLİG Kar Voleybolu şampiyonları kupalarını aldı15 Şubat 2025 Cumartesi 12:12
  • Filede hedef final14 Şubat 2025 Cuma 09:48
  • Erzurumspor FK: 1 - Gençlerbirliği: 212 Şubat 2025 Çarşamba 22:27
  • Erzurumspor’da Gençlerbirliği mesaisi11 Şubat 2025 Salı 10:03
  • Muay Thaiciler madalya ile döndü10 Şubat 2025 Pazartesi 18:39
  • Türkiye finallerine gidecek10 Şubat 2025 Pazartesi 18:29
  • İlkan Sever, Erzurumspor FK'ya transfer oldu10 Şubat 2025 Pazartesi 12:28
  • Macera Offroad üyeleri tarihi konakta toplandı09 Şubat 2025 Pazar 12:24
  • Başkan Dal’dan Hakan Kutlu’ya jest09 Şubat 2025 Pazar 12:20
  • EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25