• BIST 10345
  • Altın 2448.77
  • Dolar 32.6972
  • Euro 35.0982
  • Erzurum 23 °C
  • İstanbul 31 °C
  • Ankara 32 °C

Türkiye'ye sarsan cinayette kan donduran detay ortaya çıktı! Cinayet aleti bulundu

Türkiye'ye sarsan cinayette kan donduran detay ortaya çıktı! Cinayet aleti bulundu
Türkiye'yi sarsan vahşet, önceki gün İstanbul'da yaşandı. 4 farklı çöp konteynerinde erkek cesedine ait parçalara rastlandı.

Yapılan incelemelerde 16 parçaya ayrıldığı belirlenen cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu ortaya çıktı. Maktulün, olay gecesi son olarak yakın arkadaşı olan Bilal D.'nin evine gittiği bilgisine ulaşıldı. Nihat Salih'in başının olduğu beyaz kovayı çöpe boşaltan Bilal D. gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Bilal D.'nin evinde cinayet aletine ulaşıldı. İşte korkunç cinayetin ayrıntıları…

Kan donduran olay İstanbul Pendik'te yaşandı. Pazartesi günü 4 ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedine ulaşıldı. Yapılan incelemelerde 16 parçaya ayrıldığı belirlenen cesedin 8 çocuk babası 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu anlaşıldı.

Olay sonrası çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinde, beyaz kovayı çöpe boşalttığını tespit ettikleri 39 yaşındaki Bilal D. gözaltına alındı.

ÇÖP ATTIM DEDİĞİ KONTEYNERDE NİHAT SALİH'İN KAFASI BULUNDU 

Görüntülerde, Bilal D., kovayı daha sonra yeşillik alana attığı görüldü. İfadesinde olayla ilgisinin olmadığını iddia eden Bilal D.'nin beyaz kovayı boşalttığı çöp konteynerinde, öldürülen Nihat Salih'in parçalanmış cesede ait kafası bulunduğu ortaya çıktı.

BEYAZ KOVA VE KANLI BATTANİYE KRİMİNALE GÖNDERİLDİ 

Elde edilen bu çalışmaların ardından şüpheli olarak gözaltına alınan Bilal D.'nin çöp boşalttığı beyaz kova, çöp konteynerinde bulunan kanlı battaniye ve öldürülen Nihat Salih'in başında bulunan takke, incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Beyaz kovada, maktul Nihat Salih'in DNA'sının olup olmadığına dair iz arandı. Takke ve kanlı battaniye de şüpheli Bilal D.'nin izleri arandı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: BENİM OLAYLA BİR ALAKAM YOK! 

Öte yandan gözaltına alınan şüpheli Bilal D. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde "İşe giderken çöp gördüm onu çöpe attım. Kovanın içinde ne vardı bilmiyorum benim olayla bir alakam yok" dediği öğrenildi.

KAYBOLDUĞU GECE ŞÜPHELİNİN EVİNE GİTMİŞ! 

Cinayet Büro Amirliği ekipleri öldürülen Nihat Salih'in şüpheli Bilal D. ile iyi arkadaş olduklarını tespit etti. Nihat Salih'in öldürülmeden önce sık sık Bilal D. ile konuştuğu hatta zaman zaman onun evinde kaldığı tespit edildi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri öldürülen Nihat Salih'in şüpheli Bilal D. ile iyi arkadaş olduklarını tespit etti. Nihat Salih'in öldürülmeden önce sık sık Bilal D. ile konuştuğu hatta zaman zaman onun evinde kaldığı tespit edildi.

CİNAYET ALETİ BULUNDU! 

Cinayet Büro Dedektiflerince yapılan çalışmalarda 17 farklı tanık ifadesi alındı. İfadelerinde şüpheli ile Nihat Salih'in bir tartışma yaşadığı tespit edildi.

Ayrıca şüpheliler Bilal D.'yi elince çuval ile giderken gördüklerini söylediler. Polis şüpheli ile birlikte evinde bulunan ve olayda kullandığı değerlendirilen Balta da incelenmeye alındı.

Balta üzerinde ölen şahsa ait DNA örnekleri tespit edildiği ortaya çıktı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25