TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Seksenler'deki 'Susmuş' karakteri sonunda konuştu. Dizinin 54. bölümünde şarkı söyleyen Susmuş, Twitter'ı da salladı.
'Gülümseten Hatıralar' sloganıyla 54 haftadır TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinin bu haftaki bölümünde, bugüne kadar hiç konuşmayan 'Susmuş', konuştu.
Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde Çınaraltı mahallesine gelen sokak müzisyenleri çaldıkları şarkılarla esnafı şenlendirirken, büyük bir sır perdesini de araladı.
Bugüne kadar ağzından tek bir kelime bile çıkmayan Susmuş, mahalleye gelen sokak müzisyenlerinden birinin piyanosunun başına geçererek önce müzik çaldı, ardından da Aşık Mahzuni Şerif'in 'Boşu boşuna' adlı türküsünü seslendirdi.
Hem mahalle sakinleri, hem de dizinin müdavimleri ekran başında Susmuş'un ilk sözlerini merakla dinledi. Susmuş'un konuşması sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı da salladı.
Dizinin yapımcı şirketi tarafından Twitter hesabında oluşturulan "#SusmuşKonuştuÇünkü" hastag'ine, kullanılacılar tarafından bir kaç dakika içinde onlarca yorum yapıldı.
Dizinin takipçileri yorumlarında, Susmuş'un konuşması için zamanın geldiğini ifade ederek, gelecek bölümlerin daha renkli geçmesini beklediklerini bildirdi. Susmuş'un sesinin güzelliğine dikkat çeken kullanıcılar, övgü dolu sözler yazdı.