Vali Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:“ Basın mesleğinde çalışanlarla çalıştıranların arasındaki ilişkilerin düzenlenmesine ilişkin ve aynı zamanda basın mensuplarına köklü ve çok önemli haklar getiren, 212 sayılı Yasanın, yürürlüğe girdiği tarih olan 10 Ocak 1961 günü 55 yıldan beri, ülkemizde her yıl “Basın Çalışanları Günü” olarak kutlanmaktadır. Erzurum’da ve ülkemiz genelinde büyük özveriyle bazı bölgelerde ise canları pahasına görevlerini sürdüren basın çalışanlarının, bu anlamlı günlerinin 55. yıldönümünü içtenlikle kutluyorum. Önemli kış turizm merkezlerinin bulunduğu ve bu yılda yerli ve yabancı olmak üzere, yaklaşık 190 bin turist ağırlayan Erzurum’da, kış turizmi sektörü başta olmak üzere, tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkılarının bulunduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. Değerli basın mensuplarımızın, şimdiye kadar sağladıkları bu katkıların, bundan sonra da aynı duyarlılıkla vatan ve millet sevgisiyle aynı zamanda insan hak ve hürriyetlerine saygıyla devam edeceğine inanmaktayım. Bu duygularla, tüm basın çalışanlarının “10 Ocak Basın Çalışanları Günü”nü içtenlikle kutluyor, sağlık, huzur, başarı ve mutluluklar temenni ediyorum.”
“10 Ocak Basın Çalışanları Günü” Kutlu Olsun
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Mezunlar pilav gününde buluştuNecmettin Erbakan Fen Lisesi 2. geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü yoğun katkılımla gerçekleşti.
Jandarmadan çığ bölgesi ihlali ve kask takmamaya cezaErzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Palandöken'de 4 şahıs hakkında çığ bölgesine girmekten ve 5 şahıs hakkında da kayak merkezi içerisinde kayak yaparken kask takmamaktan ceza kesti.
Her şey çocukların mutluluğu içinÖz Sağlık-İş Sendikası Erzurum Şubesi, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün destekleriyle sendika üyelerinin çocukları, Sevgi Evleri’nde yetişen çocuklar ve engelli bireyler için düzenlediği tiyatro etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdi.
İşte Erzurum’un çalışma hayatıSGK’nın son verilerine göre; Erzurum’da aktif sigortalı sayısı 176 bin 543 oldu.
- 15:54 - Mezunlar pilav gününde buluştu
- 15:29 - Jandarmadan çığ bölgesi ihlali ve kask takmamaya ceza
- 15:21 - Her şey çocukların mutluluğu için
- 13:35 - İşte Erzurum’un çalışma hayatı
- 13:30 - Erzurum'a kar geri dönüyor
- 12:36 - Kar üstündeki at yarışında yürekler ağza geldi
- 19:27 - İstanbul Profilo Servis: Kaliteli ve Güvenilir Hizmetin Adresi
- 17:11 - Türkçe derslerine Harvard dokunuşu
- 17:02 - Soğuk rekoru yine Erzurum’da
- 11:55 - Gazeteci Yazar Esat Bindesen'in kaleminden: 'Güvenin ve huzurun şehri Erzurum'
- 11:54 - Erzurum’da "Stresle Mücadele ve Sağlık" konferansı
- 11:49 - Erzurum’da Ahmet ve Zeynep en çok kullanılan isimler
- 22:47 - Tanıtım Yazısı Paketleri İçin En İyi Siteler Listesi
- 22:42 - Robotik Kodlama Eğitimi – Çocuklarınızın Yaratıcılığını Güçlendirin
- 15:49 - Erzurumspor FK: 1 - Kocaelispor: 1
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.