Erzurum'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) koordinasyonda FEMDersaneleri'ne yönelik baskın devam ediyor. Sabah saatlerinde FEM Akademi dersanesine düzenlenen baskının ardından, aynı ekipler öğleden sonra da FEM dersanesi bayan şubesine baskın gerçekleştirdi.
KOM ekiplerinin koordinasyon ve denetiminde Erzurum'da özel eğitim kurumlarına ve dershanelere yönelik baskınlar devam ediyor. Dün özel Aziziye Eğitim Kurumları'na düzenlenen baskının ardından bugün sabah saatlerinde FEM Akademi Dershanesi'ne 7 kurumdan 12 kişilik ekip denetim amaçlı baskın düzenledi. Öğle saatlerine kadar devam eden baskının ardından, aynı ekip daha sonra Gez Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'ndeki bir iş iş merkezinde faaliyet gösteren Nene Hatun Şubesi'ne baskında bulundu. Maliye, SGK, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Halk Sağlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı' ve zabıtadan 12 kişilik heyetin, dershane görevlilerine yönelttiği sorular dikkat çekti. Baskında Halk Sağlığı görevlisinin 'içme suyu nereden geliyor?' sorusu tebessümlere neden oldu. Kapalı bulunan dersane kantinin işletme ruhsatının sorulması da anlamlı bulundu.
Baskın sırasında cep telefonuyla bir arkadaşıyla görüşen Milli Eğitim Müdürlüğü'nden görevli bir müfettişin gayriihtiyari olarak, "Valilik tarafından bir hafta süreyle görevlendirildik." sözleri ise dikkat çekti.
Erzurum'da Fem Dershaneleri'ne Bir Günde İkinci Baskın
Erzurum'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) koordinasyonda FEM Dersaneleri'ne yönelik baskın devam ediyor.
- Yorumlar 1
Diğer Haberler
Mezunlar pilav gününde buluştuNecmettin Erbakan Fen Lisesi 2. geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü yoğun katkılımla gerçekleşti.
Jandarmadan çığ bölgesi ihlali ve kask takmamaya cezaErzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Palandöken'de 4 şahıs hakkında çığ bölgesine girmekten ve 5 şahıs hakkında da kayak merkezi içerisinde kayak yaparken kask takmamaktan ceza kesti.
Her şey çocukların mutluluğu içinÖz Sağlık-İş Sendikası Erzurum Şubesi, Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün destekleriyle sendika üyelerinin çocukları, Sevgi Evleri’nde yetişen çocuklar ve engelli bireyler için düzenlediği tiyatro etkinliğini yoğun katılımla gerçekleştirdi.
İşte Erzurum’un çalışma hayatıSGK’nın son verilerine göre; Erzurum’da aktif sigortalı sayısı 176 bin 543 oldu.
- 15:54 - Mezunlar pilav gününde buluştu
- 15:29 - Jandarmadan çığ bölgesi ihlali ve kask takmamaya ceza
- 15:21 - Her şey çocukların mutluluğu için
- 13:35 - İşte Erzurum’un çalışma hayatı
- 13:30 - Erzurum'a kar geri dönüyor
- 12:36 - Kar üstündeki at yarışında yürekler ağza geldi
- 19:27 - İstanbul Profilo Servis: Kaliteli ve Güvenilir Hizmetin Adresi
- 17:11 - Türkçe derslerine Harvard dokunuşu
- 17:02 - Soğuk rekoru yine Erzurum’da
- 11:55 - Gazeteci Yazar Esat Bindesen'in kaleminden: 'Güvenin ve huzurun şehri Erzurum'
- 11:54 - Erzurum’da "Stresle Mücadele ve Sağlık" konferansı
- 11:49 - Erzurum’da Ahmet ve Zeynep en çok kullanılan isimler
- 22:47 - Tanıtım Yazısı Paketleri İçin En İyi Siteler Listesi
- 22:42 - Robotik Kodlama Eğitimi – Çocuklarınızın Yaratıcılığını Güçlendirin
- 15:49 - Erzurumspor FK: 1 - Kocaelispor: 1
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.