Ahmet Gökhan Yazıcı

Ahmet Gökhan Yazıcı

Asla Çanak Yalatamayacaksınız.!

Ne hazindir ki Ortadoğu’yu sömürme kıvamına getirmek için uygulaması hala devam eden, Ortadoğu projesinin sahipleri ve figüranları, Etnik, mezhebi ve ekonomik saikler etrafında çoğrafyayı kanla revana çevirip, şimdide parsellemeyi başardılar.!

Amerika, Rusya , İsrail, İran , ingiltere , Almanya, vb Avrupa ülkeleri bu parselizqasyondan paylarını almaya çalışırken,

Ortadoğu’nun en fazla ceremesini çeken ve bedelini ödeyen Türkiye’nin hala Irak’ta , Suriye’de, Libya’da ne işi var demek Ortadoğu projecilerinin panzehir figüranlığıdır.!

Beğenmediğimiz İranın bile Irak ve Suriye’de ki kontrolünde bulundurduğu bölgeler karşısında , Türkiye’nin Irak, Suriye ve Libya’daki varlığı devede kulaktır!

Bu yüzden Türkiye gerek Irak, suriye ve Libya üçgeninde ABD ve Rusya ile sağladığı mütabakatlar gereği bu bölgelerde askeri varlığını azaltmamalı ve asker göndermeyi ertelememeli bilakis askeri gücünü nitelik ve nicelik üzere dahada artırmalı,

Özellikle Türkmenlerin , Sünni müslümanların yaşadığı bölgelerde süratle Askeri varlığını artırmalı , yok ise sağlamalıdır.!

Ve yine Türkiye, Ankara Anlaşmasının verdiği garantör devlet olma hakkı gereği; Musul ve çevresindeki Kerkük, Süleymaniye, Tel Afer, Erbil ve Dohuk'u da içine alan 90 bin kilometrekarelik alana, dirliğin bozulması durumunda soydaşlarını korumak amacıyla müdahale hakkı veriyor.

Musul ve Kerkük’ün demografik yapısı son yıllarda bozularak Kuzey Irak'ta bir Kürt federasyonu kurulmasıyla bu hak çoktan Türkiye’ye doğmuştur.!

Garantörlük hakkımızın doğduğu Irak’taki Musul ve Kerkük bölgesine ne pahasın olursa olsun Askeri komlandırma sağlamalıdır.!

Bedelini çok ağır şartlarda ödediğimiz çoğrafyanın ve çoğrafya insanının hakkı ve payı Türk Milletine helaldir.! Büyük Devlet olma gereği ise bi hakkın mücadelesini vermektir.!

Bize o çoğrafyada sadece çanak yalatmaya çalışanlara ve sebep olanlarada.! Asil Türk askeri o çanağı kafalarına geçirmelidir.! Türk Milleti ayakta ve askerinin arkasındadır.!

Nitekim biz müslümanlar için artık ölümden ötesi cennet.! Kafirler ve çanak tutucuları için ise cehennemdir.! Vesselam.!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Gökhan Yazıcı Arşivi

DÜŞMANINI TANIMAYAN ONA ASKERLİK EDER.!

15 Nisan 2021 Perşembe 12:56

HDP KÜRT PARTİSİ ÖYLEMİ.?

24 Şubat 2021 Çarşamba 13:53

SAHİ MİLLET OLARAK BİZ NE YAPTIK.?

16 Şubat 2021 Salı 11:11

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM DİYENLERE.!

13 Şubat 2021 Cumartesi 14:15